Service

Departamentul de service ANEMONA COM reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente in atingerea misiunii noatre de a oferi un serviciu post-vanzare de exceptie. Departamentul nostru de srvice este format din 4 tehnicieni specializati, 3 electro-mecanici si 1 inginer electronist, pregatiti si instruiti in cadrul cursurilor de service training organizate impreuna cu producatorii echipamentelor, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu si impreuna cu care putem rezolva orice fel de problema aparuta la echipamentele comercializate de noi!

Avand o logistica bine stabilita, oferim service in garantie si post-garantie pentru toate echipamentele comercializate cu interventii gratuite si rapide la sediul clientului pentru echipamentele de gabarit si greutate marita, care reprezinta un risc de deteriorare crescut la transportul prin curierat. Oferim de asemenea, contracost, acelasi tip de serviciu si pentru aparatele iesite din perioada de garantie !!! Beneficiind de suportul partenerilor nostri externi, avem tot timpul in stoc principalele piese de schimb pentru majoritatea echipamenetelor comercializate si asiguram un serviciu rapid de interventie, fiind constienti de importanta fiecarei ore suplimentare in care un echipament nu poate fi utilizat in cadrul procesului de productie, ceea ce conduce la intarzierea termenelor de livrare catre beneficiarul final!

Totodata tehnicienii departamentului de service, au un rol important in finalizarea cu succes a procesului de vanzare, prin instalarea echipamentelor si instruirea operatorilor in scopul unei utilizari corecte si in parametrii optimi specifici fiecarui echipament livrat catre partenerii nostri.

Credem cu sinceritate ca existenta unui departament de service bine instruit si organizat este unul din cei mai importanti pasi in crearea unei relatii de incredere pe termen lung cu partenerii nostri.

Pentru orice problema de service, va rugam sa ne contactati la:

E-mail: service@anemonacom.ro

Mobil: 0731.322.872 | 0733.930.032

Adresa livrare produse Service: Strada Mircea Cel Batran Nr. 119 - Ploiesti - PH

Descarcati Formularul de Service

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: