Cum comand

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, alegeti numarul de bucati pe care doriti sa le achizitionati (implicit 1 bucata) si apasati pe butonul ADAUGATI IN COS. Va aparea un mesaj in care puteti apasa PROCESARE pentru a finaliza comanda sau CONTINUATI CUMPARATURILE pentru a va intoarce inapoi pe pagina produsului si puteti continua navigarea pe pagina noastra pentru a adauga si alte produse in cos.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul PROCESARE. Acesta apare in coltul din dreapta sus, unde este afisat cosul si continutul acestuia. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. De asemenea puteti sa continuati procedura de finalizare a comenzii si in modul VIZITATOR. Acest proces nu va va rapi mai mult de 30-40 de secunde, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Doriti sa fie livrata comanda la aceeasi adresa?  -  NU  si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Comanda dumneavoastra va fi trimisa cu un curier rapid. Daca doriti o anumita data de livrare a comenzii, sau livrare Sambata, sau alte informatii pe care le considerati importante, va rugam sa le completati in campul Va rugam sa ne comunicati alte detalii importante aici.

Fiecare comanda data pe site-ul nostru, inainte de a fi trimisa va fi confirmata telefonic, de aceea trebuie sa va asigurati ca ati completat campul Telefon cu numarul dumneavoastra corect.

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: