Informatii Transport

Cand ajung produsele comandate de mine?

Produsele comandate pana la orele 16:00 vor pleca de la sediul nostru in aceeasi zi lucratoare, cu livrare in 24 de ore in timpul saptamanii. Daca comanda dumneavoastra este finalizata vinerea, puteti opta pentru LIVRARE SAMBATA in campul de observatii de la finalul comenzii. In caz contrat aceasta va ajunge in urmatoarea zi lucratoare (luni). Transportul produselor este oferit gratuit in urmatoarele conditii:

  • pentru comenzi in valoare de minim 500.00 RON (TVA inclus) in toate localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat Nemo Express.
  • pentru comenzi in valoare de minim 300.00 RON (TVA inclus) in Bucuresti

Produsele comandate de dumneavoastra dupa orele 16:00 vor pleca de la sediul nostru a doua zi lucratoare cu livrare in 24 de ore in timpul saptamanii. Daca comanda dumneavoastra este finalizata joi dupa orele 16:00, puteti opta pentru LIVRARE SAMBATA in campul de observatii de la finalul comenzii. In caz contrat aceasta va ajunge in urmatoarea zi lucratoare (luni).

Cum iau legatura cu agentul de la curierat pentru livrare?

Nu trebuie sa sunati dumneavoastra, veti fi contactat(a) de catre acesta. In ziua livrarii veti primi un telefon sau un SMS in care veti fi anuntat(a) despre orele la care agentul de la curierat va ajunge la dumneavoastra.

Ce fac daca nu pot prelua comanda livrata in ziua respectiva?

Nu este nici o problema, prin contractul pe care il avem cu firma de curierat vi se asigura un timp de depozitare de 14 zile la sediul curierului, timp in care puteti ridica sau solicita livrarea coletelor dumneavoastra.

Cum ajung produsele comandate de mine?

Produsele comandate de dumneavoastra sunt atent inspectate de catre tehnicienii nostri atat din punct de vedere estetic cat si functional inainte de livrare! De aceea va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului in momentul livrarii de catre curier. In cazul in care observati coletul (coletele) in orice fel deteriorate va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0723.166.136

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: