Ce garantie am

Garantia pentru produse

Toate produsele beneficiaza de 12 luni de garantie. Nu fac obiectul garantiei piese si subansamble de tipul: cutite, burghie, baghete, role silicon, etc...

Transport produse in garantie/post-garantie

Pe perioada termenului de garantie si post-garantie, operatiunile de service a echipamentelor se efectueaza la sediul societatii Anemona Com, str. Mircea cel Batran, nr. 119, Ploiesti – Prahova.

Cheltuielile de transport tur – retur prin curier rapid sunt suportate de cumparator.

Cheltuielile de deplasare ale echipei de service sunt suportate de cumparator si vor fi comunicate de catre reprezentantul zonal de vanzari.

 

Cum beneficiez de garantie?

Produsele defecte aflate in perioada de garantie vor fi reparate la sediul firmei S.C. Anemona COM S.R.L. - Strada. Mircea Cel Batran, Nr. 119. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa ne trimiteti produsul defect, ambalat corespunzator pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Pentru solicitarea garantiei va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: 0731.322.872 inainte de trimiterea coletului si sa ne comunicati natura defectului. In termen de maxim 14 zile lucratoare produsul va fi returnat in stare de functionare sau va fi inlocuit cu alt produs nou.

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: