Alături de TINE

Chiar suntem mereu preocupati de o abordare umana a relatiilor noastre comerciale si de a oferi partenerilor nostri nu doar echipamente! Ne super dorim sa oferim si o experienta Fericita de a colabora cu noi, cu oamenii din echipa ANEMONA COM! Chiar daca suntem constienti ca este dificil sa avem 100% clienti multumiti, avem un vis indraznet sa tindem spre aceasta cifra!


Daca ai dori sa ne oferi o sugestie de imbunatatire, daca doresti sa ne spui cum altfel am putea face lucrurile mai bine pentru Tine sau daca ai intampinat o nemultumire in colaborarea cu noi si nu ti-a fost rezolvata asa cum iti doreai, te invitam sa ne ajuti sa ne apropiem cat mai mult de visul nostru de a avea 100% clienti multumiti de noi cei de aici, de oamenii din echipa ANEMONA COM!


Trimite-ne un e-mail cu propunerea/sugestia/reclamatia ta la alaturidetine@anemonacom.ro sau suna-ne la 0722577267 si te asiguram ca vom face tot posibilul sa FII MULTUMIT DE NOI si sa zambim impreuna pana la final!❤️


Iti multumim din inima ca ne esti alaturi in indeplinirea acestui VIS! Stim ca nu ar fi un vis posibil de atins, fara ajutorul TAU!

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: