BEMINI CM-03 MANUAL CASE MAKER

Acest produs este disponibil in 12 rate lunare egale, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, prin parteneriatul nostru cu Grenke Renting!

 

PRET FIX: 6.990 EURO + TVA

Stimati clienti, pretul FINAL (actual) al acestui produs va fi comunicat doar de un reprezentant de vanzari!

ECHIPAMENT PROFESIONAL MANUAL PENTRU PRODUCTIA DE COPERTI (SCOARTE) RIGIDE, MARCA BEMINI SERBIA, MODEL: CM-03. Acest echipament a fost conceput pentru productia unei game variate de produse din carton tip Mucava - coperti agende, coperti de carte, puzzle-uri, calendare, coperti de diploma...

ECHIPAMENT PROFESIONAL MANUAL PENTRU PRODUCTIA DE COPERTI (SCOARTE) RIGIDE, MARCA BEMINI SERBIA, MODEL: CM-03.

Acest echipament a fost conceput pentru productia unei game variate de produse din carton tip Mucava - coperti agende, coperti de carte, puzzle-uri, calendare, coperti de diploma etc. Fabricat in Serbia, de firma BEMINI, cu componente de inalta calitate (motoare si electronica produsa in Italia) si o constructie facila care sa permita o productivitate sporita. Bemini are o experienta de peste 10 ani in productia de echipamente pentru coperti rigide.

Caracteristici tehnice:

- dotat cu unitate pentru aplicare adeziv la rece (de tip aracet tipografic), echipata cu 2 cilindri de otel cu diametrul de 55mm pentru aplicarea adezivului, actionati de un motor monofazic de 220V, cu un consum de 200W.

- 2 cilindri de otel cromat cu lungime utila de lucru de 55mm pentru presarea produsului finit, dupa indoairea marginilor.

- role cauciucate pentru indoirea si impaturirea hartiei actionate de sistem pneumatic (necesita compresor separat). Pentru acest echipament, indoairea (impaturirea) marginilor se face pe rand pentru fiecare margine separat! Unitatea de inchidere inclusa pe aparat este pneumatica si necesita sursa de aer pentru functionare.

- masa cu vacuum format 700x500 mm.

- ghidaje cu reglaj de precizie pentru hartie si carton pozitionate pe masa vacumatica.

- alimentare 220V, 50Hz.

- Productivitate 2 produse/minut, in functie de dimensiunea lucrarii si experienta operatorului

- format minim al copertii 60x60mm.

- format maxim al copertii inchise 250x350mm

- grosime hartie pentru caserare intre 80 - 150 g/mp.

- grosime carton tip mucava intre 1.3mm si 10mm (1 cm).

- dimensiuni echipament: 120x80x40cm

- greutate neta: 90 kg.

DUPA FIECARE UTILIZARE, ESTE NECESARA CURATAREA ROLELOR DE ADEZIV, CU APA SI BURETE, ULTERIOR USCAREA ACESTORA CU O LAVETA MOALE DIN BUMBAC.

Bine de stiut

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: