BEMINI GM-01 GLUE MACHINE

Acest produs este disponibil in 12 rate lunare egale, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, prin parteneriatul nostru cu Grenke Renting!

 

PRET FIX: 2.890 EURO + TVA

Stimati clienti, pretul FINAL (actual) al acestui produs va fi comunicat doar de un reprezentant de vanzari!

Echipament profesional semiautomat pentru aplicarea adezivului la rece in vederea caserarii, marca bemini serbia, model: GM-01 Echipament profesional conceput pentru aplicarea (ungerea) de adeziv la rece pentru produsele din hartie ce urmeaza a fi caserate. Conceptia si constructia acestuia...

Echipament profesional semiautomat pentru aplicarea adezivului la rece in vederea caserarii, marca bemini serbia, model: GM-01

Echipament profesional conceput pentru aplicarea (ungerea) de adeziv la rece pentru produsele din hartie ce urmeaza a fi caserate. Conceptia si constructia acestuia asigura o productivitate marita precum si o utilizare facila, cu un consum redus de energie. Poate fi utilizat cu orice tip de adeziv la rece, vascozitatea acestuia putand fi reglata in functie de necesitati prin diluarea cu apa. Nu se recomanda utilizarea de adezivi corozivi, care pot afecta rolele metalice cromate.

Specificatii tehnice:

- cantitate de adeziv aplicat reglabila.

- vascozitate recomandata a adezivului, similara cu cea a iaurtului.

- gramaj hartie recomandata intre 80-170 g/mp

- echipamentul lucreaza exclusiv cu adeziv la rece (de tip adeziv tipografic pentru hartie)

- latimea maxima de lucru - 550mm.

- buton pornire si buton oprire (cel de oprire serveste si ca oprire de urgenta)

- motor cu consum redus de energie 0.18 kw

- sursa alimentare: 220v, 50hz.

- greutate echipament: 40 kg.

- dimensiuni: 840x540x400 mm.

- dupa fiecare utilizare, este necesara curatarea rolelor de adeziv, cu apa si burete, ulterior uscarea acestora cu o laveta moale din bumbac.

- transmisia pe lant si motorul nu necesita o intretinere speciala, gresarea bianuala este recomandata de catre producator.

Bine de stiut

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: