Laminatoare Documente

Recenzii

Mesaj Nou
Vă suntem alături, online şi prin telefon!
 
Masuri pentru limitarea riscului
de transmitere a virusului COVID-19
 
In urma decretarii Starii de Urgenta, compania ANEMONA COM SRL a luat urmatoarele masuri pentru limitarea riscului de transmitere a virusului COVID-19:
 
  • Lucrul cu publicul la sediul companiei noastre din Ploiesti este sistat pe o perioada nedeterminata.
  • Echipamentele care necesita o verificare sau interventie a Departamentului Service trebuie trimise exclusiv prin servicii de curierat rapid.
  • Echipamentele primite prin curierat rapid de catre Departamentul Service vor fi tinute in carantina pentru o perioada de 3 zile. Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri in service aparute in urma acestei masuri.
  • Showroom-ul nostru din Bucuresti functioneaza cu program normal dar cu un numar minim de personal prezent in fiecare zi
    Personalul prezent la lucru a fost instruit depre masurile de igiena, au fost dotati cu masti de protectie, manusi si solutii de dezinfectare necesare pentru marirea gradului de igiena.
 
Dorim sa mentionam ca preluarea comenzilor de produse prin comenzi online, telefonic sau prin e-mail functioneaza in mod Normal si NU este afectata! Comenzile primite pe aceste cai vor fi procesate imediat si se livreaza fara intarzieri.
 
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca suntem alaturi de dumneavoastra!
 
Suntem convinsi ca prin eforturi colective vom depasi mai rapid aceasta situatie.
 
Salutari cu sanatate,
Echipa ANEMONA COM
 

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: