Atenție Cookieurile sunt folosite pe aceasta pagina pentru a va oferi cea mai buna experienta de navigare. Daca veti continua navigarea inseamna ca sunteti de acord cu acceptarea acestora. OK

SUPU SUPER 600 PUNCH

Producator: SUPU

Acest produs este disponibil in 12 rate lunare egale, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, prin parteneriatul nostru cu Grenke Renting!

 

PRET FIX: 5.490 EURO + TVA

Stimati clienti, pretul FINAL (actual) al acestui produs va fi comunicat doar de un reprezentant de vanzari!

Echipament electric profesional de perforat documente, construit in totalitate din metal, proiectat si indicat pentru activitati comerciale si activitati de productie in serie echipament electric profesional de perforat documente, construit in totalitate din metal, proiectat si indicat...

Echipament electric profesional de perforat documente, construit in totalitate din metal, proiectat si indicat pentru activitati comerciale si activitati de productie in serie

 • echipament electric profesional de perforat documente, construit in totalitate din metal, proiectat si indicat pentru activitati comerciale si activitati de productie in serie.
 • capacitate maxima de perforare 50 coli/70g !!!
 • latimea maxima de perforare este de 600mm !!!
 • viteza de perforare este de pana la 60 de ori/minut !!!
 • perforarea colilor se realizeaza electric prin simpla apasare a pedalei de picior cu care este dotat aparatul, usor de manevrat si utilizat, aparatul poate fi dotat cu seturi de cutite de perforare interschimbabile, in functie de tipul de indosariere ce se doreste a se realiza , aparatul are o constructie total metalica, foarte solida ceea ce ii confera calitate si rezistenta deosebita la perforari, aparatul vine in standard dotat cu bloc de cutite pentru perforari realizate la indosarierea cu inele din metal pas 3:1 sau poate fi comandat optional cu orice fel de bloc de perforare din cele disponibile !!!
 • reglare adancime de perforare: Da (intre 3 - 6mm)
 • reglare margine de perforare: Da
 • aparatul are un motor puternic de 1100W, alimentat la 220V, blocuri de perforare foarte rezistente si fiabile, fiind construit special chiar si pentru utilizari continue de pana la 24 ore !!!
 • sertarul pentru reziduuri este de mare capacitate, pentru a se evita golirea frecventa. Necesita o simpla intretinere periodica, foarte importanta, doar prin simpla operatiune de completare cu ulei de lubrifiere in compartimentul special amenajat !!!
 • fiabilitate, calitate si rezistenta deosebita dovedita in peste 3 ani de comercializare in Romania si in intreaga lume !!!
 • greutate neta : 270 kg.
 • dimensiuni: 1000x640x1110 mm.

Module perforare optionale:

 1. Bloc perforare pentru indosariere cu inele din plastic. PRET FIX: 1349 EURO + TVA
 2. Bloc perforare pentru indosariere cu inele din metal pas 3:1 PRET FIX: 1.349 EURO + TVA
 3. Bloc perforare pentru indosariere cu inele din metal pas 2:1 PRET FIX: 1.349 EURO + TVA
 4. Bloc perforare pentru indosariere cu inele din metal pas 3:1 si fanta agatatori calendar PRET FIX: 1.349 EURO + TVA

Niciun comentariu adăugat...

Recenzie produs

Bine de stiut

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: