UNI PBS 18

Statie all-in-one reprezinta o solutie compacta care contine toate echipamentele necesare legarii unui album foto printr-o metoda speciala de lipire a fotografiilor cu adeziv lichid.

  •  Aceasta statie all-in-one reprezinta o solutie compacta care contine toate echipamentele necesare legarii unui album foto printr-o metoda speciala de lipire a fotografiilor cu adeziv lichid, in vederea obtinerii unei rezultat final cu un excelent impact visual, astfel atunci cand sunt deschise albumele, acestea sunt perfect plate, fara ca paginile sa se onduleze. Statia este echipata cu masina manuala de biguit, masina electrica pentru aplicarea adezivului pe fotografii, masa de lucru pentru legarea albumului cat si o presa manuala pentru lipirea si intarirea adezivului. Latime maxima de biguire 460mm. Latime maxima de aplicare a adezivului 500mm. Dimensiunea maxima de presare 350x470mm. Grosimea maxima de presare 80mm. Statia este formata din 2 module, respectiv masina de aplicare a adezivului lichid si modulul pentru biguire, legare si presare a albumului foto.
  • Dimensiunile (LxlxH) a celor 2 module sunt: 800x400x1080 mm si 1040x560x1200mm, spatiul total necesar pentru amplasarea statiei de lucru fiind de maxim 1.2 m². Aparatul este conceput pentru a putea fi utilizat de un singur operator. Alimentare la 220V.

Bine de stiut

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: