SUPU SUPER 4 in 1

Producator: SUPU

Acest produs este disponibil in 12 rate lunare egale, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, prin parteneriatul nostru cu Grenke Renting!

 

PRET FIX: 3.590 EURO

Stimati clienti, pretul FINAL (actual) al acestui produs va fi comunicat doar de un reprezentant de vanzari!

echipament multifunctional electric din gama comercial profesional reprezinta o inovatie tehnica in premiera mondiala, fiind singurul echipament din lume ce are incluse 4 blocuri diferite de perforare, cat si toate unitatile de inchidere aferente, fiind astfel cel mai complet echipament de...
  • echipament multifunctional electric din gama comercial profesional reprezinta o inovatie tehnica in premiera mondiala, fiind singurul echipament din lume ce are incluse 4 blocuri diferite de perforare, cat si toate unitatile de inchidere aferente, fiind astfel cel mai complet echipament de indosariat din lume. Aparatul este construit in totalitate din metal, indicat si proiectat pentru un volum de lucru ridicat. Aparatul vine dotat standard cu 4 blocuri de perforare (pentru inele din plastic , pentru inele din metal pas 3 :1, pentru inele din metal pas 2 :1 si pentru inele din metal pas 3 :1 + cutitul pentru debitarea gaurii semirotunde pentru insertia agatatorilor de calendar) cat si cu unitatile de inchidere aferente fiecarui tip de legare.
  • capacitate maxima de perforare 35 coli/70g.
  • dimensiuni indosariere: format A4, 34 gauri pentru inelele din metal pas 3:1, 23 gauri pentru inelele din metal pas 2:1, 21 gauri pentru inelele din plastic
  • pini anulabili: Da (la toate cele 4 module)
  • reglare adancime perforare: Da (intre 2 - 6mm)
  • reglare margine de perforare: Da
  • perforare continua: 2500 - 3000 pagini/minut
  • schimbarea blocurilor de perforare aflate in interiorul aparatului se face rapid prin simpla rotire a unui maner care actioneaza rotirea blocurilor de perforare in interiorul echipamentului. Perforarea colilor se realizeaza electric prin simpla apasare a pedalei de picior cu care este dotat aparatul. Foarte usor de manevrat si utilizat !!! Toate tipurile de blocuri de perforare disponibile sunt dotate cu sistem de anulare a perforatiilor ( oricare perforatie din cele disponibile poate fi anulata in caz de necesitate ) si au deasemenea posibilitatea de ajustare a marginii de perforare !!! Sertarul pentru reziduuri este de mare capacitate, pentru a se evita golirea frecventa.
  • greutate neta : 89 kg.
  • dimensiuni: 50x60x40 cm

 

Indosariere plastic sau metal

Indosariere plastic sau metal:
120
Indosariere plastic sau metal:
Electrica
Indosariere plastic sau metal:
DA

Bine de stiut

Află primul noutățile!

STAI LA CURENT CU TOATE PROMOTIILE NOASTRE: